Plank ArtORO

Gemert

ArtORO Gemert

ArtORO heeft in Gemert twee locaties waar kunstenaars van ArtORO actief zijn. Sinds 2017 is er in KunstLokaal een atelier van ArtORO gevestigd met ongeveer tien kunstenaars. Bij de locatie in zorgcentrum Ruijschenberg is ook een werk- en verkooppunt van ArtORO gevestigd. Creatief en ambacht staan hier voorop.

Talenten
Niet het niveau van de cliënten is bepalend, wel de talenten die ze allemaal hebben. Daarom is sprake van een grote diversiteit aan activiteiten. Talent en interesses worden geïnventariseerd en ontwikkeld door de begeleiders van ArtORO. Tekenen en schilderen, keramiek, beeldend werken, maar ook muziek: er is ruimte voor elk talent.

Samenwerking
ArtORO Gemert werkt samen met verschillende organisaties in Gemert, zodat, waar dit mogelijk en wenselijk is, samengewerkt wordt. Een verstandelijke beperking of niet? Dat maakt niet uit. Hier gaat het niet om je eventuele beperking, hier gaat het om je talenten!

De ateliers van ArtORO Gemert zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de ateliers in KunstLokaal en Ruijschenbergh.

Contact:
KunstLokaal – Vondellaan 49 Gemert – 06 47 40 96 10 – artorogemert@oro.nl 
Ruijschenbergh – Julianastraatmailto:kunstlokaalgemert@oro.nl 2 Gemert – 0492 36 11 03 – ruijschenbergh@oro.nl

Kaart aan het laden...