Open Atelierdag ArtORO

Ken je de vijf ateliers van ArtORO al? Nee? Nou, kom dan eens kijken op vrijdag 1 september. Dan zetten we de deuren van de ArtORO’s in de regio open tijdens onze eerste gezamenlijke Open Atelierdag. We vieren dan onze nieuwe manier van samenwerken en dat we van één atelier naar vijf zijn gegaan.

Wij maken mooie kunstwerken. Tijdens de Open Atelierdag kun je zien hoe wij werken. We tekenen, schilderen, mozaïeken, we werken met keramiek, glas, hout en vele andere materialen en we maken grafische werkstukken. Bij sommige ateliers maken we ook muziek en wordt toneel gespeeld.

In onze ateliers werken we graag samen. ‘Kunst verbindt’ is ons motto. Bij de ArtORO’s in Helmond en Someren werken we bijvoorbeeld samen met cliënten en medewerkers van SWZ. Ook met andere kunstenaars en met bedrijven en winkels in de buurt willen we in de toekomst graag veel meer samenwerken. Heb je een goed idee? Kom dan vooral langs om met ons erover te praten!

We zijn allemaal erg trots op ons werk en op onze werkplekken. Daarom zouden we het leuk vinden als er veel mensen een kijkje komen nemen bij onze Open Atelierdag. Je kunt binnenlopen tussen 14.30 en 20.00 uur. Kom je ook?

DE KUNSTENAARS VAN ARTORO