Plank ArtORO

Helmond

ArtORO Helmond

Een bruisend centrum met onder meer een eetcafé voor de buurt, een ontmoetingsruimte, een fitnessruimte én diverse lokalen waar ArtORO Van Speijk, als onderdeel van de dagbestedingslocatie, huist. Ongeveer twintig cliënten werken hier dagelijks. Maar ze zijn er niet alleen. Ook cliënten van SWZ komen naar Van Speijk. Medewerkers en vrijwilligers van zowel ORO als SWZ zorgen dagelijks voor een fijne en gezellige werkomgeving waar de creativiteit van de kunstenaars alle ontwikkelingsruimte krijgt.

Kunst
Het creatieve aanbod in de verschillende ateliers is groot. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met keramiek, glas, textiel en kunnen cliënten aan de slag met ruimtelijk werk, tekenen en schilderen, multimedia en grafisch werk. Daarnaast wordt er toneel gespeeld en muziek gemaakt.

Welkom
Van Speijk is een laagdrempelige locatie waar je makkelijk even binnenloopt. De activiteiten worden afgestemd op de vraag van de cliënt. Niet het aanbod staat centraal, eerst wordt geluisterd naar de wensen van de cliënt, die vervolgens de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met vele verschillende creatieve mogelijkheden.

Verkooppunt
Meteen naast de ingang van Van Speijk is een mooi verkooppunt ingericht. Hier worden werken van de ArtORO kunstenaars te koop aangeboden.

Openingstijden verkooppunt: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
Contact: 0492 -472800 / vanspeijk@oro.nl

Kaart aan het laden...