Plank ArtORO

Deurne

ArtORO Deurne


In de rustige en groene omgeving van Het Rijtven heeft ArtORO Deurne een mooi atelier in het gebouw De Biekorf. In een aantal grote ruimtes, en bij goed weer ook buiten, zijn dagelijks ongeveer vijftien kunstenaars hard aan het werk.

Talenten
Niet het niveau van de cliënten is bepalend, wel de talenten die ze allemaal hebben. Daarom is sprake van een grote diversiteit. Talent en interesses worden geïnventariseerd en ontwikkeld door de twee ervaren begeleidsters van ArtORO Deurne.
Tekenen en schilderen, glas, keramiek, beeldend, grafisch en textiel: er is ruimte voor elk talent, waarbij, als het kan, wordt ingespeeld op actuele trends. Zo wordt schapenwol van de schapen die op Het Rijtven rondlopen gevilt en is de techniek ‘punchen’ veelgebruikt. Opvallend is ook de liefde voor muziek die verschillende cliënten meebrengen. Ook zij kunnen hun talenten ten volle ontwikkelen.

Sfeer
Een open sfeer kenmerkt ArtORO Deurne. Waar medewerkers, buurtbewoners en cliënten met enige regelmaat binnenlopen. Om een praatje te maken of om een kleinigheidje te kopen. Als ze willen krijgen ze van Joost een leuke rondleiding. Dan zien ze de tomeloze inzet en de trots waarmee de kunstenaars én de medewerkers op een ‘Artoriaanse manier’ invulling geven aan dit atelier.

Openingstijden verkooppunt: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Contact: 0493 -329406 / artorodeurne@oro.nl

Kaart aan het laden...