Plank ArtORO

Deurne

ArtORO Deurne


ArtORO heeft een atelier in het centrum van Deurne!
De winkel, het atelier en alle twintig kunstenaars van ORO zijn begin 2020 verhuisd van Het Rijtven naar een pand in het centrum van Deurne. De kunstenaars en begeleiders van ArtORO zijn neergestreken in de voormalige Schoenenreus-winkel. Op deze locatie zijn de kunstenaar meer zichtbaar in Deurne en kunnen ze de de verbinding aangaan met de samenleving. Met mensen die rondstruinen in het centrum, bijvoorbeeld. Maar ook met ondernemers.

Talenten
Niet het niveau van de cliënten is bepalend, wel de talenten die ze allemaal hebben. Daarom is sprake van een grote diversiteit. Talent en interesses worden geïnventariseerd en ontwikkeld door de twee ervaren begeleidsters van ArtORO Deurne.
Tekenen en schilderen, glas, keramiek, beeldend, grafisch en textiel: er is ruimte voor elk talent, waarbij, als het kan, wordt ingespeeld op actuele trends. Zo wordt schapenwol van de schapen die op Het Rijtven rondlopen gevilt en is de techniek ‘punchen’ veelgebruikt. Opvallend is ook de liefde voor muziek die verschillende cliënten meebrengen. Ook zij kunnen hun talenten ten volle ontwikkelen.

Sfeer
Een open sfeer kenmerkt ArtORO Deurne. Waar medewerkers, buurtbewoners en cliënten met enige regelmaat binnenlopen. Om een praatje te maken of om een kleinigheidje te kopen. Als ze willen krijgen ze van Joost een leuke rondleiding. Dan zien ze de tomeloze inzet en de trots waarmee de kunstenaars én de medewerkers op een ‘Artoriaanse manier’ invulling geven aan dit atelier.

Openingstijden verkooppunt: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Contact: 06 – 466 22 971 / artorodeurne@oro.nl

Kaart aan het laden...